Skip to content

Desert Angels

narrow screen resolution wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size

Szponzori Info 

Üzenet elhelyezése az autón cégek, vállalkozások részére:

Lehetőséget biztosítunk cégek és vállalkozások számára, hogy elhelyezzék a cég logoját / WEB-lap címét az autón. Esetleg bármi olyan dolgot, amivel az adott cég reklámozni kívánja magát. Részletes információ, valamit szerződés tervezet miatt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a csapattal. Ez a kapcsolat menüpont alatt gyorsan megtehető.

 

Célunk:

Célunk kettős, minthogy csapatunk versenykategóriában indul, kellő komolysággal kívánjuk kezelni a részvételt, és a lehető legjobb helyezést szeretnénk elérni, ezáltal is minél jobban felhívni magunkra, és elsődleges célunkra a figyelmet. A futam afrikai szakszán kiemelten szegény területeken is végighalad (Mali, Mauritánia) ahol gyerekek karitatív megsegítésével kívánunk akár csak egy csipetnyi segítséget nyújtani. Ezért mindennemű adományt szívesen fogadunk legyen az akár egy ceruza, papír, ruha, vagy élelem, gyógyszer, minden amivel kicsit is segíthetünk az ott élőkön. 

 

Megjelenés:

„Résztvevő csapatok 85 %- a magyar, akik sport, és kihívás kedvelők, szívesen próbálnak ki ismeretlen dolgokat, így ezen résztvevők erős indikátora lehetnek annak, hogy milyen közönség követi figyelemmel az eseményt.

 

A verseny média megjelenése az elmúlt évben:
  •          650 újságcikk (Blikk, Népszabadság, Playboy, CKM, Joy,
             AutoMotor Sport Magazin Origo.hu, Index.hu, Nemzeti Sport Online)
  •          450 perc rádióműsor (Juventus, Rádió 1)
  •          42 televíziós riport és önálló műsor (TV2)
  •          98 országban látható dokumentum film (Travel Channel, Outdoor Life Network)
  •          43,700 Google találat” – adatok a verseny hivatalos honlapjáról származnak 

Bízunk benne, hogy az elmúlt évek tendenciája folytatódik, és idén tovább nő az esemény iránti érdeklődés, nemzetközi szinten is egyre ismertebb lesz, ezáltal partnereink megjelenése is mind szélesebb körben lesz lehetséges. Céljaink eléréséhez partnereink támogatását az autó költségeinek, felkészítésének, szükséges készülékek, kellékek, üzemanyagdíj, autópályadíj fedezésére fordítjuk.

Üzenet elhelyezése az autón magánszemélyek részére:
Lehetőséget biztosítunk, bárki számára, hogy tetszőleges 50 karakterből álló szöveget elhelyezzek az autónkon.
Egyszerre többszöri 50 karakter is vásárolható. Az elhelyezni kívánt szövegre csupán annyi megkötés vonatkozik, hogy nem tartalmazhat cégnevet, valamit weboldal címet, de bízunk benne, hogy nem kell cenzúráznunk a megjeleníteni kívánt alkotást a nem kívánatos szavak miatt. A magyar nyelv használata sem kötelező. Állhat az bármilyen ma használt és valaha használt nyelven, akár japánul vagy Ó egyiptomi hieroglifák által.
A szövegek elhelyezését egy profi reklámfeliratokat gyártó cég végzi, így azok mérete, elhelyezése a többi hasonló szöveg darabszámától függ. Természetesen, amíg van hely a kocsin addig a megrendelő választhat, hogy hol kívánja elhelyezni az.
A szöveg elhelyezésének ára FIX: 200 HUF / karakter.
Ha szeretnéd, hogy alkotásod, idézeted, versed felkerüljön kocsinkra, nem habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot.
A kapcsolat menüpont segítségével gyorsan elértsz minket.

 

Private person who support us.

Mr. Gábor Bokros
Mrs. Gábor Bokros
Mr. János Flórián
Mr. Csaba Oláh
Mr. József Veres

As well as our family!
Thank you!

  • English
  • Hungarian

Our partners


Nissan A-Z autósbolt